Ticketshop

Barrelhouse Jazzzband.
Zondag 25-02-18,   14.00 uur,   Auberge De Rousch. 

De Barrelhouse Jazzband, een Nederlands orkest met een internationale reputatie, heeft een ontwikkeling doorgemaakt die zeer opmerkelijk is. De band bleef zich, stilistisch gezien, steeds vernieuwen. In de beginperiode klonk pure New Orleans jazz, waarna de Dixielandstijl volgde. Omdat de musici zich solistisch steeds meer ontwikkelden, werd de overstap naar Chicagostijl, Swing en Mainstream gemaakt.

Four Stream N.O. Jazzz band.
Zondag 25-03-18,   14.00 uur,   Auberge De Rousch. 
Tijdloze muziek makend in een sfeer van vrolijke, energieke, maar ook ontroerende klanken. Daarmee ervaren de muzikanten en het publiek de rijke traditie van het muzikale leven in New Orleans, smeltkroes van vele culturen en muziekstijlen.

Farmhouse Jazz & Blues band.
Zondag 29-04-18,   14.00 uur,   Auberge De Rousch. 

Een dynamische trio, legt een stevige basis onder de typische Barber en New Orleans jazz, maar brengt ook vurige rock/swing of meeslepende R & B. In de R & B nummers komt de bluesgitaar er dan bij – rauw, vurig, meeslepend. De blazerssectie zorgt voor de typische trad jazz klankkleur.

Swing & Boogie Express.
Zondag 27-05-18,   14.00 uur,   Auberge De Rousch. 

Bandleider en pianist Eeco Rijken Rapp komt met een groep van internationaal gelauwerde topmusici. Zij brengen oorspronkelijk en pure boogiewoogie, swing, stride, new orleans en subtiele blues. Een topband als afsluiting van het seizoen.